Zombies gokkast online spelen

De zombies gokkast staat in het teken van de zombies, hoe kan het ook anders. Ben je niet vies van een beetje bloed dan is deze videoslot wellicht wat voor jou. Het heeft een normale wild maar ook een stacked wild waarbij een zombie zal verschijnen over de gehele rol. Het heeft willekeurige wildsymbolen die zomaar ineens kunnen verschijnen tot wel zes symbolen. Vorm combinaties met zagen, maskers, bebloede hersenen, uitgerukte ogen en een hakbijl. Maak een spannende tijd mee op de gokkast zombies met een extra geldbonus bij de eerste storting.

Winstlijnen en inzet

De zombies videoslot speel je met een inzetniveau van 1 tot en met 10. Deze kan je instellen door op level te klikken. Je kan op max bet klikken als je alles direct op maximaal wilt hebben ingesteld. De muntwaarde kan bij coin value veranderd worden van 0,01 euro tot maximaal 1,00 euro. De rollen kan je laten draaien met een max inzet van 200 euro per keer!

Uitbetalingen

De zaag zelf is 1000 punten waard als je er vijf op een rij krijgt op actieve inzetlijnen. De gasmasker 700 punten, de hersenen 600 punten, de bebloede ogen 500 punten en de hakbijl 400 punten. Deze zullen vermenigvuldigd worden met de totale inzet van dat moment. Hierdoor zullen de winsten hoger oplopen dan aangegeven in de uitbetalingstabel.

Bonusopties

Het flesje met gif is een scatter symbool dat gratis spins kan activeren. Bij drie of meer scatter symbolen op de rollen 2, 3 of 4 zal je 5 free spins ontvangen. Bij de free spins kan je zombies neerschieten. Elke keer dat je een zombie neerschiet ontvang je weer meer free spins. Ook kan je op de zombies gokkast tijdens de free spins extra multipliers ontvangen. Bij de eerste spin ontvang je de winsten x1, bij de tweede spin alles x2 bij de derde spin alles x3 bij de vierde spin alles x5 en de laatste spin alles x10 uitbetaald! De wild is een rood groot symbool met bloed, deze komt op de rollen 1, 2, 4 en 5 voor. Deze zal tijdens het draaien van de rollen willekeurig verschijnen. Op de derde rol kan een wild symbool terechtkomen dat zichzelf zal uitbreiden. Als alleen een klein gedeelte van deze stacked wild verschijnt kan hij een stap naar beneden of boven doen om hem compleet te maken.

Lucky Angler

Twin Spin

Magic Portals

Zombies

Steamtower

Go Bananas

Elements

Starburst

Arabian Nights

^