Twin Spin gokkast online spelen

De Twin Spin gokkast biedt een mogelijkheid van 243 winstmanieren en heeft tweeling rollen, maar geeft je ook de kans op een vierling als rol om nog sneller zeer grote combinaties te vormen voor hoge geldprijzen. De inzet kan zelf gewijzigd worden door op de levels, max bet, coin value te klikken. Stel zo zelf in wanneer je met meer winstlijnen wilt spelen en meer kans wilt maken op een leuke combo. Symbolen zoals bellen, barren, getallen, diamanten, kersen en wilds zullen aanwezig zijn op de rollen.

Winstlijnen en inzet

De gokkast twin spin heeft in totaal vijf rijen en drie rollen waarop de symbolen staan weergegeven. Op deze rollen heb je 243 manieren om een winst te behalen. De winst zal afhankelijk zijn van de inzet waarmee je op dat moment speelt. Hoe hoger de inzet, hoe groter de winst zal zijn. Speel met 10 inzetniveaus, een muntwaarde van €0,01 tot maximaal €0,50 en een inzet van maar liefst €125,00 per keer!

Uitbetalingen

De diamanten op deze spannende twin spin videoslot zijn het meeste waard. Ze bieden je een mooie prijs van 1000 bij vijf opeenvolgend op actieve winstlijnen. Deze zullen worden vermenigvuldigd worden met de totale inzet op dat moment. Verder zijn vijf zevens 500 waard, vijf barren 400 waard, vijf bellen 250 waard en vijf kersen 250 waard. De symbolen A tot en met 9 zijn minder waard maar elke winst is mooi meegenomen.

Bonusopties

Op de twin spin slot heb je ook wildsymbolen en dit is direct een zeer handige bonusoptie. De wild kan andere symbolen vervangen zodat je een combinatie meteen compleet hebt gemaakt. Als er een wild verschijnt kan je bijna altijd wel een combo verwachten. Er kunnen meerdere wilds tegelijk op rollen verschijnen. Verder is er nog de twin reel functie waarbij elke spin start met twee identieke rollen, dit betekend dat je al een mooie start hebt gemaakt met twee symbolen op rij. Tijdens deze spins kunnen rollen uitbreiden tot drie of vier of zelfs vijf dezelfde rollen zodat je zeer grote winsten tegelijk behaald!

Waarom deze gokkast spelen?

Als je de gokkast twin spin gaat spelen bij het Nederlandse casino ontvang je een bonus van €198,60 bij je allereerste storting. En uiteraard vanwege de mooie bonus waarbij je meteen identieke rollen in beeld hebt en je de meest grote winsten pakt met zo’n draai!

Lucky Angler

Twin Spin

Magic Portals

Zombies

Steamtower

Go Bananas

Elements

Starburst

Arabian Nights

^