Magic Portals gokkast online spelen

De magic portals gokkast met matchende symbolen zal magic portalen activeren en zullen veranderen in wild transformaties. Dit zal in één klap mooie combinaties opleveren zodat je leuke winsten pakt. Je hebt een basisspel en kan ook free spins spellen verdienen door de gratis spin symbolen in beeld te krijgen. Maak vandaag nog deze spannende videoslot mee met allerlei magische symbolen.

Winstlijnen en inzet

De maximale inzet per beurt is 250 euro. Dit kan je instellen door op de muntwaarden of inzetniveau te klikken. Als je gelijk op max bet klikt dan speel je met de maximale waarde van 250 euro. Wil je met een lager geldbedrag gokken dan kan je dit naar beneden toe wijzigen per beurt. Speel met 25 winlijnen in totaal.

Uitbetalingen

De roodharige magiër is 500 punten waard als er vijf opeenvolgend op de rollen terecht komen. De groene is 300 en de blauwe 200. Wel kan je ook combinaties maken met drie of vier van deze symbolen. Wilds kunnen deze ook vervangen. Verder zijn er nog rode, groene en blauwe beesten zoals de draak, uil en wolf. De rode, groene en blauwe ballen geven ook een prijs.

Bonusopties

De magic portals wild transformation kan in het basisspel bij 2 of meer matchende symbolen stoppen en dan de rollen 1 en 5 transformeren in wild symbolen, exclusief de free spins. Je kan 10 free spins activeren door drie free spin symbolen op de rollen te krijgen, er kunnen nog meer gratis spins gewonnen worden door middel van nog meer free spin symbolen.

Waarom deze gokkast spelen?

Als nieuwe speler geven zij je een beloning van 150 euro extra bij je eerste storting.

Lucky Angler

Lucky Angler

0 Bonus

0 Free Spins

Twin Spin

Twin Spin

0 Bonus

0 Free Spins

Magic Portals

Magic Portals

0 Bonus

0 Free Spins

^