Lucky Angler gokkast online spelen

Op de spannende lucky angler slot kan je vanaf beide kanten prijzen pakken. Er is een wild symbool en sticky wild dat je helpt om nog sneller mooie geldprijzen te verdienen die gelijk aan je saldo worden toegevoegd. Het heeft als thema de oceaan met diverse schaaldieren en vissen als symbool.

Winstlijnen en inzet

De inzetlevels kan je wijzigen naar 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10. De muntwaarde kan je verzetten naar €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50. Je speelt met vijftien winstlijnen totaal waarop de combinaties gevormd kunnen worden.

Uitbetalingen

Op de uitbetalingstabel kan je precies zien welke winsten behaald kunnen worden. Zo heb je de rode vis dat 2000 punten waard is bij vijf symbolen op rij. De oranje is 1500, de blauwe 1000, de kreeft 750 en de vis in de schoen 700. Verder zijn er nog sneeuw symbolen in de letters A, K, Q, J en 10 dat leuke prijsjes geven.

Bonusopties

De gouden vis op deze lucky angler gokkast online geldt als wild symbool. Het is een sticky wild dat bij het basisspel op de rollen 2 en 4 verschijnen en vastgehouden worden bij de volgende draai. In het free spins spel.

Waarom deze gokkast spelen?

Bij het Nederlandse online casino zal je een geweldige welkomstbonus van honderdvijftig euro ontvangen. Je kan daar ook gratis de spannende lucky angler videoslot uittesten alvorens je voor geld gaat gokken.

Lucky Angler

Twin Spin

Magic Portals

Zombies

Steamtower

Go Bananas

Elements

Starburst

Arabian Nights

^